Kreatív Problémamegoldás

“A PROBLÉMÁK AZÉRT VANNAK, HOGY MEGOLDJUK ŐKET.” ISMERŐS EZ A MONDÁS? CSAKHOGY EZ NAGY TÉVEDÉS. PROBLÉMÁK INKÁBB AZÉRT VANNAK, MERT EDDIG NEM OLDOTTUK MEG ŐKET.

A design thinking lényege, hogy képesek legyünk minél több megoldási lehetőséget és ötletet észrevenni egy-egy problémával kapcsolatban. Ennek érdekében használjuk a leghatékonyabb brainstorming technikákat, időmenedzsment taktikákat, a mindmapping jobb agyféltekés módszerét, a tervezők által használt grafikai trükköket, illetve a menedzsmentből átvett tervezési- és szervezési elemeket.

Ötletgyár

MILYEN JÓ IS LENNE, HA KÉPESEK LENNÉNK SZINTE FUTÓSZALAGON GYÁRTANI MAGUNKBÓL A JOBBNÁL JOBB ÖTLETEKET.

Pontosan ebben segít nekünk a Design Thinking. Hogy képesek legyünk jobban reagálni a “rohanó világ” technológiai változásaira. Nap mint nap új üzleti modellek, új termékek, új szolgáltatások, új stratégiák születnek. Soha nem volt ennyire nagy szükség az új ötletekre, mint manapság, hiszen azok a cégek, akik nem tudnak túllépni a saját jól bevált módszereiken,villámgyorsan hátrányba kerülhetnek.

A Design Thinking folyamata

A KREATÍV POTENCIÁL FEJLESZTÉSE MA AZ ÜZLETI NÖVEKEDÉS Nr. 1. KULCSA.

Képtelőerő+Kreativitás+Empátia+Innováció=Üzleti Értékteremtés.

A design thinking alapszabálya, hogy végig figyelni kell az ügyfelek valós igényeire, problémáira. Egy széleskörű insight-gyűjtési fázisban meg kell ismerni az ügyfelek gondolatait, érzéseit, döntéseit, majd meghatározni a konkrét problémát. Amelyre majd ötleteinkkel elkezdünk megoldásokat keresni. A legjobb ötletből kiindulva egy prototípust készítünk, amit pedig menet közben, folyamatos visszajelzésekre támaszkodva tökéletesre fejlesztünk.

“Ha nem akarsz lemaradni, először tanulj meg gondolkodni!”

Edward de Bono, GONDOLKODÁSKUTATÓ

“Ha megtanulsz úgy gondolkozni, mint egy designer, akkor gyökeresen meg tudod változtatni azt a módot, ahogyan eddig fejlesztettél. Legyen szó termékről, szolgáltatásról, folyamatokról vagy akár komplex startégiáról.”

Tim Brown, IDEO

“Amikor egy házat tervezünk, elsősorban nem a téglák, villamos vezetékek és burkolatok igényeire gondolunk, hanem a benne élő emberekére. Amikor egy üzletet, szolgáltatást, vagy kommunikációt tervezünk meg, akkor is hasonlóan kell eljárnunk.”

Torday Gábor, CREAKTOR

Tréning – Coaching – Konzultáció

CÉGEKNEK, START-UPOKNAK, ALKOTÓCSAPATOKNAK, SZABADÚSZÓKNAK VAGY MENEDZSEREKNEK. KISCSOPORTOS TRÉNINGEK VAGY EGYÉNI KONZULTÁCIÓK PROBLÉMAMEGOLDÁSRA, KREATIVITÁSFEJLESZTÉSRE, STRATÉGIAI DÖNTÉSEKHEZ.

Haladó Brainstorming Technikák

Hat Kalap Módszer

Mindmapping Program

Inspiráció

Ötlettervezés

Megvalósítás

Systematic Inventive Thinking™

Tehetségmenedzsment

Innovációs Készségfejlesztés

Kérj Ajánlatot Most!

A KREATIVITÁS TANULHATÓ ÉS FEJLESZTHETŐ. EGYÉNI ÉS CSOPORTSZINTEN EGYARÁNT. HOZD KI A LEGTÖBBET MAGADBÓL VAGY CSAPATODBÓL, ÉS KERÜLJ LÉPÉSELŐNYBE AZ INNOVÁCIÓS VERSENYBEN!

Keress Minket!