Loading...
TRENDEK2019-09-10T17:10:10+02:00

Jósolni meglehetősen nehéz dolog. Főleg, ami a jövőt illeti.

NIELS BOHR

Amennyiben ma egy cégvezető hasraütésszerűen próbálja meg kitalálni, hogy merre megy a világ, csak a “vak tyúk is talál szemet” stratégiában való bizodalmáról tesz tanúbizonyságot.

Ha elhiszed, hogy az egész világ a versenytársad lett, akkor már jó úton jársz. A világ pedig soha nem pihen. Ezért jó, ha naprakészen rajta tartjuk a szemünket.

Ebben a folyamatosan változó, forrongó és csapongó világban több, mint 50 olyan vadiúj, funky business-trend azonosítható, amelyek (bár jó részének még rendes magyar neve sincs) már most jelentős hatással vannak életünkre, a jövőnket pedig akár drasztikusan is átírhatják.

Szólóizmus, Wacko World, Fempowerment, Hiperperszonalizáció, Zero-Waste, Convenience Economy, Szponzorált Életek, Digitális Nomádok,… Ha valamelyikről még nem hallottál, itt az ideje, hogy kövess/keress minket!

Spórolizáció

június 18th, 2019|Trendek & Ötletek|

Az okos spórolás ma szexibb, mint valaha. Az emberek imádnak "jobban járni" és ehhez ma internetes szolgáltatások, mobil-alkalmazások, virtuális szolgáltatások garmada is rendelkezésükre áll. Nézzük, mik ezek!

Felkeltettük a Figyelmedet?

HA SZERETNÉL TÖBBET TUDNI A JÖVŐT ÁTFORMÁLÓ ÜZLETI ÉS FOGYASZTÓI TRENDEKRŐL:

Keress Minket!